Seful politistilor bihoreni a concurat la triatlonul extrem X-man 20.06.2011

Seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor, comisarul sef Adrian Bucur, si-a incercat fortele de inotator in cea de a doua editie a competitiei de triatlon extrem, numit Xtr Triathlon Oradea, omologata Ironman, echipa sa iesind pe locul V din 18 echipe participante.

 

Politistul-sef a concurat la proba de inot, desfasurata pe lacul Paleu, reusind sa parcurga distanta de 3,8 kilometri intr-o ora si 40 de minute. Spre comparatie, potrivit organizatorilor, cel mai bun timp la aceasta proba a fost realizat de ungurul Vatai Miklos, care a inotat pe acesta distanta intr-o ora si 20 de minute. Alaturi de seful IPJ Bihor au concurat la celelalte doua probe tinerii Szekely Zoltan, la ciclism si Jakob Zoltan, la maraton.

 

''Eu ma antrenez cam de trei ori pe saptamana, la Bazinul Olimpic, dupa cum imi permite programul. Inot din pasiune, iar competitia Ironman este intr-adevar o intrecere care iti forteaza limitele si te determina sa-ti cunosti potentialul'', a declarat, duminica, pentru AGERPRES seful IPJ Bihor, cu ocazia festivitatii de premiere. Echipa oradeana Probikers Police a participat la cea mai dificila varianta a competitiei Ironman, adica proba integrala : 3.800 metri inot, 180 km bicicleta si 42,2 km alergare. (In editia din acest an, s-a organizat si varianta pe jumatate a distantelor respective, Half-Ironman, individual, feminin si masculin si echipe).

 

Concursul Xtr Triatlon de la Oradea, cel mai important eveniment din triatlonul romanesc, a reunit 113 sportivi din tara si din Ungaria, din care 18 sportive, care au concurat atat la individual, cat si pe echipe de cate trei sportivi. Cel mai puternic Ironman s-a dovedit a fi, in acest an, un sportiv din Ungaria, Vatai Miklos, urmat de Baratcaru Mihai Alin si Gomoescu Robert. La varianta pe jumatate, Half Ironman masculin, au castigat Alexandru Diaconu, Balint Zoltan si Ragobete Marius. La Half Ironman feminin, au iesit invingatoare Harsany Zsuzsa, Ungaria, Fodor Elena si Bako Anamaria.

< Inapoi

Cazare

Hotelul Ramada Oradea - partener oficial de ospitalitate X-Man Romania 2018 – ofera preturi speciale pentru sportivi si sustinatori. Pentru mai multe informatii, contactati  marketing@xmanromania.ro

 

Sponsori și Parteneri Media

 

Bellotto Head&Shoulders Madwave epack Men's Health Rudy Project Hotel Ramada Coca Cola Dorna Canah Barilla Nutrend Ideart Discover Bihor Ice Landia VPK Real