X-MAN Romania – Campionatul National de IRONMAN in 2015

Pe o vreme torida, pe 25 iunie la Oradea s-a desfasurat a saptea editie a concursului XMAN Oradea – concurs de triatlon pe distanta Ironman si HalfIronman. Concursul a avut parte de foarte multi sportivi la start la ambele distante.

Competitia a fost dominata de sportivii straini, castigatori atat la distanta de Ironman prin croata Maja Urban si ungurul Vatai Miklos cat si la distanta “half” prin maghiarii Szabolcsi Fruzsina respectiv Szilagyi Peter.

Cei mai buni romani la halfironman au fost Deak Zsombor, Vigariu Mihai si Alex Toma – locurile 2, 3 si 4 la open respectiv Koter Adel si Szakacs Maria locurile 3 si 4 le feminin.

Distanta lunga a contat pentru Campionatul National de “Ironman” unde noii Campioni Nationali sunt Dudu Andrei Dan la masculin si Calugaru Andreea la feminin.

Podiumul la Nationale arata astfel:

Masculin:
1. Dudu Andrei Dan – 10:17:35
2. Maier Andras – 10:40:47
3. Razvan Doica – 10:52:26

 

Feminin
1. Calugaru Andreea – 13:14:08
2. Bako Annamaria – 13:46:14
3. Stroe Cornelia – 14:52:11

 

http://frtri.ro/xman-romania-campionatul-national-de-ironman/

 

< Inapoi

Cazare

Hotelul Ramada Oradea - partener oficial de ospitalitate X-Man Romania 2018 – ofera preturi speciale pentru sportivi si sustinatori. Pentru mai multe informatii, contactati  marketing@xmanromania.ro

 

Sponsori și Parteneri Media

 

Bellotto Head&Shoulders Madwave epack Men's Health Rudy Project Hotel Ramada Coca Cola Dorna Canah Barilla Nutrend Ideart Discover Bihor Ice Landia VPK Real